Previše muškaraca u avionu

Predstavnici aviokompanije "Izidžet" zamolili su četvoricu muškaraca da se iskrcaju kako bi avion, u kojem je bilo previše muških putnika, mogao da poleti.
Predstavnici aviokompanije "Izidžet" zamolili su četvoricu muškaraca da se iskrcaju kako bi avion, u kojem je bilo previše muških putnika, mogao da poleti.

Prema pisanju lista Indipendent, avion je trebalo da u petak iz Liverpula poleti za Ženevu. Među putnicima je, međutim, bilo mnogo više muškaraca nego žena pa previše težak avion, nije mogao da uzleti.

Pilot se tada obratio putnicima i zamolio četiri dobrovoljca da se iskrcaju. Susretljivi putnici su kasnije dobili po 120 evra na ime odštete.

Za teret samih putnika, aviokompanije obično računaju 88 kilograma po muškarcu, 70 po ženi i 35 po detetu.

U ovom slučaju, u avionu je bilo 135 muškaraca, a samo 19 žena, što je neuobičajena situacija, naveli su predstavnici "Izidžeta".

  • o tugo

    02.05.2013 09:35
    diskriminacija na delu
    To su te low cost kompanije-leteci autobusi sa viskom sedista.A kako bi bilo da su izbacili jedan red sedista pa onda formirali cene.
    Sto nisu ravnopravno dva muskarca i dve dame napustile autobus?
  • 23.01.2013 07:33
    Bolje to nego da su iskrcavali u zraku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.