Srušili im Sneška jer nisu imali dozvolu za gradnju

Meštani Bistre u Hrvatskoj napravili su Sneška Belića, visokog šest i širokog tri metra, ali su ga lokalne vlasti srušile, jer za pravljenje Sneška na javnom mestu nisu imali dozvolu.
Meštani Bistre u Hrvatskoj napravili su Sneška Belića, visokog šest i širokog tri metra, ali su ga lokalne vlasti srušile, jer za pravljenje Sneška na javnom mestu nisu imali dozvolu.

Meštani kažu da je Sneško bio velika atrakcija, oko 1.000 dece se slikalo sa njim, ali je, prema odluci načelnika, morao da bude srušen, jer je bio napravljen na javnoj površini, za šta nije tražena dozvola.

"Sneško je napravljen skoro na ulici. Bojali smo se da, kad počne da se topi, bačva i metalni nos koje ima na glavi ne padnu nekome na auto ili ne povrede prolaznike. Da su me meštani pitali, dao bih im parkiralište i pomogao da se napravi Sneško", objasnio je svoju odluku načelnik Bistre Krešimir Gulić.

Meštani se, međutim, ne slažu s tim i tvrde da su oko Sneška stavili svetleće oznake kako bi ga vozači na vreme uočili. "Osigurali smo ga štapovima i bio je stabilan, nije bilo šanse da se sruši. Žao mi je što smo ga morali 'ubiti', zato smo mu na grob od snega postavili crnu zastavu. Ako ovog vikenda padne sneg, napravićemo još većeg, ovog puta na privatnom posedu", kazao je Božo Prša iz Bistre, preneli su hrvatski mediji.

  • tfxns

    26.01.2013 18:12
    TFXNS
    al' led je led, a red je red:)
  • ...

    26.01.2013 13:55
    Budalaština!
  • NN

    26.01.2013 05:11
    :)
    Kod nas je problem i nelegalan spomenik teroristima srusiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.