VIDEO: Golman se iz napada vraćao motorom

U svetu fudbala, poznata je situacija kada golman tima koji gubi, u finišu utakmice kreće sa svojim timom u napad da bi eventualno pokušao postigne gol.
U svetu fudbala, poznata je situacija kada golman tima koji gubi, u finišu utakmice kreće sa svojim timom u napad da bi eventualno pokušao postigne gol.

Nešto slično dogodilo se i na ovoj niželigaškoj utakmici, kada je nepoznati golman posle neuspešnog napada iz kornera seo na motor i uspešno se vratio na svoj gol.

Njega je pored terena čekao prijatelj na motoru, koji bi ga u slučaju da protivnički tim krene u kontranapad, prevezao do njegovog gola.

Pogledajte originalno rešenje ovog maštovitog golmana, koje su uz osmeh propratili igrači na terenu.

  • carlito

    19.03.2013 07:39
    Pa ovog nema ni u Jelen Superligi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.