Počelo rezanje najveće bundeve na svetu teške 922 kg

Najveća bundeva na svetu, teška 922 kilograma, predstavljena je juče u Njujorku, gde je vajar Rej Vilafejn već počeo da je obrađuje kako bi bila spremna za predstojeću Noć veštica.
Najveća bundeva na svetu, teška 922 kilograma, predstavljena je juče u Njujorku, gde je vajar Rej Vilafejn već počeo da je obrađuje kako bi bila spremna za predstojeću Noć veštica.

Džinovska bundeva, koja je došla iz doline Napa u Kaliforniji, biće glavna atrakcija "ukletog parka" koji će ovog vikenda biti otvoren u njujorškoj Botaničkoj bašti povodom svetkovine koju prate kostimirane zabave, horor filmovi i priče strave i užasa.

Vilafejn je objasnio da već danima radi na "ukletom parku" u kom će biti izložene razne bundeve pretvorene u ogromne biljke mesožderke i druge stravične kreature.

Nekoliko od ovih izloženih bundeva-skulptura teške su preko 500 kilograma.

Prošle godine, izložba, koja je veoma poplarna u Njujorku, morala je da bude zatvorena ranije nego što je bilo predviđeno zbog uragana Sendi.

Botanička bašta u Njujorku očekuje da će ovog vikenda njenu izložbu bundeva strave videti više od 150.000 posetilaca.

Noć veštica u SAD slavi se 31. oktobra.

  • 19.10.2013 22:43
    Gde su aktivisti Vojvođanske zelene inicijative da je brane telima?
  • 19.10.2013 19:49
    Ovo ona sa Pejićevih salaša, Čvarkovljeva?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti