Ištrikao šal dok je trčao maraton

Amerikanac Dejvid Babkok ištrikao je šal za Ginisa dok je trčao maraton u Kanzas Sitiju.
Amerikanac Dejvid Babkok ištrikao je šal za Ginisa dok je trčao maraton u Kanzas Sitiju.

Ovaj profesor grafičkog dizajna na Univerzitetu u Misuriju istrčao je maraton za pet sati, 48 minuta i 27 sekundi, a na cilj je stigao za šalom dugim četiri metra.

Prethodni rekord štrikanja-tokom-maratona držala je Suzi Hjuer koja je prošlog aprila ištrikala šal od dva metra dok je trčala na londonskom maratonu kako bi prikupila novac za istraživanje Alchajmerove bolesti.

Kao i Hjuer, 41-godišnji Bablok se nada da će ljudi davati priloge Alchajmerovom udruženju.

Ovaj grafički dizajner je počeo da se bavi trčanjem i štrikanjem pre tri godine, ali kao odvojene aktivnosti. Nedavno je odlučio da te dve strasti upari kako bi trčanje, odnosno štrikanje učinio zabavnijim.

  • ako nije skup

    24.10.2013 19:32
    Da li prima porudzbe?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti