Pajtonovci se okupili posle 30 godina

Posle skoro 30 godina Monti Pajton ekipa odlučila je da se ponovo okupi.
Posle skoro 30 godina Monti Pajton ekipa odlučila je da se ponovo okupi.

Pet preživelih članova - Džon Kliz, Teri Gilijam, Teri Džouns, Erik Ajdl i Majkl Pejlin složili su da se okupe posle tajnih pregovora.

Ajdl je juče potvrdio da je konferencija za novimare zakazana u četvrtak, mada nije otkrio šta će biti tema. "Fanovi neka se pripreme jer ih čeka veliki događaj", tvitovao je Ajdl.

Monti Pajton ili Pajtonovci su tvorci i glumci "Letećeg cirkusa Montija Pajtona" čuvene britanske humorističke serije. Ova grupa je pored televizijske serije snimila i nekoliko filmova, veći broj muzičkih ploča, a objavili su i nekoliko knjiga i računarskih igrica i održali veći broj pozorišnih nastupa.

Njihov iščašeni humor napravio je veliki uticaj na komediju, a neke od njihovih rečenica stekle su kultni status poput: "A sad nešto potpuno drugačije".

  • Rand

    19.11.2013 14:21
    @Neciji
    Tehnički gledano izraz "preživeli" može da se iskoristi zato što su Pajtonovci grupa koja je brojala šest članova, Graham Čepman je preminuo 1989. zbog raka,tako da je on mrtav,a ostali su "preživeli".
    Dobro,možda nije potpuno adekvatan izraz,ali nije pogrešan.

    ŽIveo Leteći Cirkus.
  • Вероватно

    19.11.2013 13:50
    не знате
    да је од њих дошао и израз "SPAM".
  • Neciji

    19.11.2013 12:03
    A zbog cega su oni preziveli??? :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.