Osuđen na 10 godina zatvora zbog silovanja koze

Kenijac Katana Kicao Gona (28) proglašen je krivim za seksualno zlostavljanje koze.
Kenijac Katana Kicao Gona (28) proglašen je krivim za seksualno zlostavljanje koze.

Nakon što se u sudnici suočio sa svojom žrtvom, osuđen je na deset godina zatvora.

On je prošle nedelje priznao da je seksualno zlostavljao životinju u gradu Malindiju. Tokom izricanja presude koza je mirno stajala u uglu sudnice i posmatrala.

Kako prenosi list "Star", Gonu je na delu uhvatio lokalni stanovnik. Navodno je bio go i iživljavao se nad životinjom. Nakon hapšenja je obavljen lekarski pregled, koji je potvrdio iskaz svedoka.

Gona je na sudu izjavio da mu je žena hendikepirana i zavisna od njega, ali to nije sprečilo sudiju da mu izrekne kaznu od deset godina zatvora.

  • Stanko

    04.12.2013 16:18
    Glupost
    Ne mogu da shvatim da niko ne brani da se dotična životinja sme Zaklati, iseći, ispeći i pojesti, a da zakon brani seksualne odnose.
  • 04.12.2013 14:09
    Koza ni rec nije rekla u sudnici?
  • Hadvokat

    04.12.2013 14:03
    Ko je utvrdio da je koza silovana i da nije svojom voljom pristala na takvu ljubavnu vezu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.