Univerzitet poslao čestitke studentima koji nisu primljeni

Nesvakidašnja greška se dogodila Univerzitetu Fordhem u Njujorku kada je greškom poslato 2.500 pisama dobrodošlice uz čestitke studentima od kojih su neki odbijeni.
Nesvakidašnja greška se dogodila Univerzitetu Fordhem u Njujorku kada je greškom poslato 2.500 pisama dobrodošlice uz čestitke studentima od kojih su neki odbijeni.

U pitanju je ljudska greška, a čak 2.500 studenata je bilo u zabludi nekoliko sati. Dogodilo se to u sredu, dva dana nakon što je studentima rečeno da mogu uskoro očekivati vesti o tome da li su primljeni ili ne. Nakon što je univerzitet uvideo svoju grešku, studenti su dobili drugo pismo. Rečeno im je da prvo pismo zapravo nije ispravna informacija o njihovom statusu.

Na kraju od 2.500 prijavljenih studenata u prvom krugu odbijeno je njih 500, dok će sudbina preostalih 2.000 studenata biti poznata naknadno. Univerzitet se u saopštenju izvinio, a i obećao da se sličan propust u budućnosti neće dogoditi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti