Maradona nastavlja fudbalsku karijeru u 53. godini

Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, Dijego Armando Maradona, vratiće se igranju fudbala u 53. godini, pošto će obući dres argentinskog petoligaša Deportiva Rijestre.

Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, Dijego Armando Maradona, vratiće se igranju fudbala u 53. godini, pošto će obući dres argentinskog petoligaša Deportiva Rijestre.

Razlog za ovakvu odluku "El Pibea" je prijateljstvo sa advokatom i finansijerom kluba Viktorom Stinfaleom, a klub će posle ovakvog poteza sigurno privući pažnju i dobiti novu armiju navijača.

Maradona u Argentini ima status božanstva, pa bi stadion od 3.000 mesta bio mali da primi sve zainteresovane koji bi hteli da ga vide ponovo na delu. Iz tog razloga, rukovodstvo kluba planira da se mečevi igraju na stadionu San Lorenca, kapaciteta od 45.000 mesta.

Argentinskoj fudbalskoj asocijaciji je već podnet zahtev za registraciju Maradone, a očekuje se da debituje 23. marta. Član ekipe Viktor More je spreman da se odrekne "desetke", i dolazak legende fudbala najavio je rečima: Nosiću bilo šta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti