Petorica povređena u udesu na Klisi

Petorica muškaraca povređeni su u nezgodi koja se oko 7:30 dogodila na Sentandrejskom putu, saznaje 021.
Kako za naš portal potvrđuju u Hitnoj pomoći, u nezgodi je jedan od muškaraca zadobio prelom ruke, dok su ostali zadobili naizgled lakše kontuzione povrede. Svi povređeni zbrinuti su i prevezeni u Urgentni centar. 
 
Zbog uviđaja je bio otežan saobraćaj na ovom delu puta. 
 
Još četiri osobe, od toga dvoje dece, povređene su u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom jučerašnjeg dana u Novom Sadu.
 
Najpre je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 13 časova u Ulici Ćirila i Metodija na Telepu, lakše povrede glave i skočnog zgloba zadobio 10-godišnji dečak. 
 
Oko 17 časova kod Satelitske pijace lakše su povređene 36-godišnja žena, koja je zadobila lakše kontuzivne povrede i 11-godišnja devojčica koja je povredila potkolenicu.
 
U Ulici Heroja Pinkija na Telepu, oko 22 časa, lakše je povređen muškarac star 56 godina.
 
Svi povređeni su prevezeni u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.
  • KLISANKA

    23.12.2016 19:29
    Bego-poBEGO
    A iz kog si ti sela poBEGO Bego, posto je ocigledno da Novi Sad ne poznajes?
  • Bego

    21.12.2016 22:31
    selo
    Klisa je selo kodNovog Sada
  • klisa

    21.12.2016 12:02
    niziska
    Klisani su losi ljudi. A ponasaju se kao da zive na Menhetnu.Katastrofa. Koga god sam upoznao sa klise musko ili zensko to je katastrofa.Foliraju se,glume neki nivo. Mozes misliti sta je Klisa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika