Novosađani među uhapšenima zbog krađe 26,5 tona suncokreta iz firme u Zrenjaninu

Zrenjaninska policija uhapsila je više osoba zbog krađe 26,5 tona suncokreta iz skladišta jedne firme u Zrenjaninu.
Novosađani među uhapšenima zbog krađe 26,5 tona suncokreta iz firme u Zrenjaninu
Foto: Pixabay
Uhapšeni su N. G. (35) iz Novog Sada, M. Š. (36) iz okoline ovog grada, V. Ž. (32) iz okoline Sombora, J. T. (27) iz okoline Novog Sada i G. R. (51) iz okoline Beograda.
Po nalogu tužilaštva, policija je uhapsila i A. R. (43) i S. R. (34) iz okoline Zrenjanina, osumnjičene za prikrivanje.
Odgovorno lice preduzeća za prevoz robe N. G, kao i četvorica vozača ovog preduzeća M. Š, V. Ž, J. T. i G. R. su, kako se sumnja, po prethodnom dogovoru, iz skladišta jedne firme u Zrenjaninu za dva dana ukrali 26,5 tona suncokreta, čija se vrednost procenjuje na više od 1.700.000 dinara.
 
Oni se sumnjiče da su krađu počinili tako što su prilikom merenja suncokreta, preko skrivenog elektronskog uređaja, namestili da vaga pokaže manju težinu od prave.
 
Suncokret su, kako se sumnja, dali A. R. i S. R. iz okoline Zrenjanina koji se sumnjiče da su ga prodali drugom privrednom društvu, iako su znali da je ukraden.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.
  • Baca Zr

    06.12.2022 20:25
    Šta zna vozač šta je 26 tona s
    Prava agencija prevoza smanjili cenu prevoza da bi dobili posao ali su mislili da razliku u ceni nadoknade krađom zato mi u Zrenjaninu i ne radimo zbog takvih svaka čast za policiju trebalo bi češće da proveravaju mnoge prevozničke agencije mnogi se bave takvom organizacijom prevoza
  • bora

    06.12.2022 11:43
    procena
    Kako su procenili da je jedan sleper suncokreta 1700000 din.
  • Magelan

    05.12.2022 14:16
    Al' će da se nagrickaju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika