Ubedljiv trijumf Partizana, Vojvodina oštećena za penal

Fudbaleri Partizana nose sva tri boda sa Karađorđa i sve su bliže novoj tituli četiri kola pre kraja prvenstva.
Fudbaleri Partizana nose sva tri boda sa Karađorđa i sve su bliže novoj tituli četiri kola pre kraja prvenstva.

U derbiju 26. kola Partizan je pred oko 5.000 gledalaca savladao Vojvodinu u Novom Sadu golovima Volkova u 36. i 71. minutu, te Ninkovića u 89. i Brašanca u nadoknadi vremena. Crno-beli su sa nova tri boda zadržali pet bodova prednosti u odnosu na Zvezdu, dok je Vojvodina sve dalje od mesta koje vodi u Evropu.

Vojvodina je odlično počela, ali novosadski fudbaleri nisu uspeli da iskoriste nekoliko dobrih prilika u prvom delu utakmice pa je kazna usledila u 36. minutu. Vladimir Volkov postigao je sjajan gol glavom na centaršut Nikole Drinčića. Pet minuta kasnije, sudija Dejan Dimitrijević oštetio je Vojvodinu, kada očigledan faul Balažića nad Mijatom Gaćinovićem nije okarakterisao kao penal. Ova pogrešna sudijska odluka mogla je da preokrene meč, ali su gosti ipak na poluvreme otišli s prednošću.

U drugom delu igre, Vojvodina nije uspela da nametne ritam iz prvog poluvremena, igrala je bezidejno, šansi je bilo malo, gotovo nijedna do 71. minuta, kada je strelac ponovo bio Volkov, ponovo posle prekida. Ovaj gol kao da je demoralisao igrače Vojvodine, Partizan je potpuno preuzeo kontrolu na terenu, pa su u narednih par minuta crno-beli stvorili još dve prilike.

Tačku na ovaj meč stavili su Nikola Ninković koji nakon centrašuta Babovića po zemlji iz neposredne blizine šalje loptu u mrežu, a odmah potom u sličnoj akciji Živković centrira, a Brašanac realizuje za konačnih 4:0.

U ostalim susretima:

Crvena zvezda - Rad 2:0
Jagodina - Donji Srem 0:0
Mladost - Čukarički 2:2
OFK Beograd - Radnički 1923 2:0
Radnički Niš - Novi Pazar 3:1
Spartak - Voždovac 0:1
Napredak - Borac 2:1

Tabela: Partizan 63, Zvezda 58, Čukarički 51, Novi Pazar 40, Vojvodina 40, OFK Beograd 38, Rad 37, itd.

U narednom kolu Vojvodina gostuje Donjem Sremu, a potom dočekuje Rad.

  • ALUMNI

    04.05.2015 08:12
    TUGA, ČEMER I JAD
    to je kada vidiš kako su oterali masu sa Stadiona. UPRAVA NAPOLJE, UPRAVA NAPOLJE, UPRAVA NAPOLJE......
  • Lala

    04.05.2015 08:07
    Sramni grafit
    Neverovatan grafit o Bati Kan Kanu, ispod semafora na "Karađorđu":" Večno ćeš živeti". Dno dna i sramota. Pored imena Koste Hadžija, Vujadina Boškova, Sime Milovanova, Ilije Pantelića. Ko je ovde lud? Ako nije lud, onda nije normalan.
  • 04.05.2015 06:15
    ns
    Šta ima neki Dunđerski u Klubu? Konačno neko iz Vojvodine u "Vojvodini"! Sada ni oni ne valjaju! Koliko se ja razumem, deca igraju futbal! Pa, valjda će nešto i naučiti! Prodali sve, jer vraćaju dugove prethodnih!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.