Partizan ubedljiv protiv Vojvodine na Spensu

Košarkaši Partizana savladali su večeras na Spensu ekipu Vojvodine sa 79:61 u 5. kolu Superlige.
Košarkaši Partizana savladali su večeras na Spensu ekipu Vojvodine sa 79:61 u 5. kolu Superlige.

Pred prepunim tribinama Male sale, crno-beli su odlično otvorili meč, dozvolili Vojvodini da zadrži priključak na poluvremenu, ali su u drugom delu bili sigurni i kontrolisali su rezultat do samog kraja.

Crno-beli su već na startu meča pokazali kvalitet, nisu dozvolili protivniku da priđe košu u uvodnim minutima pa su poveli sa 13:0, a tek nakon pet minuta igre Vojvodina je upisala prve poene. Ubrzo je bilo i 19:2, pa se već na samom početku utakmice znao pobednik. Uspela je Vojvodina, koristeći iznuđene greške šampiona, da se rezultatski približi na 37:30, ali su gosti ipak uspeli da kraj prvog poluvremena dočekaju sa 13 razlike.

U nastavku, bolja odbrana Vojvodine donela je samopouzdanje ekipi u napadu, istopili su rezultatski zaostatak i došli na samo 45:41. I to je bilo sve, crno-beli uspevaju da odbiju nalet domaće ekipe i u odlučujući period igre ulaze sa kapitalom od 14 poena prednosti.

Najefikasniji u redovima Partizana bio je Milosavljević sa 15 poena, dok su u redovima Vojvodine dvocifreni bili Popović sa 11 i Radonjić sa 10 poena.

Posle pet odigranih kola Partizan i Zvezda vode sa maksimalnim učinkom, Vojvodina je treća sa tri pobede i dva poraza. Već u četvrtak Vojvodina će na istom mestu ugostiti Crvenu zvezdu.

  • Grobari

    12.05.2015 09:44
    PK
    Lepa sportska predstava, ponasanje igraca na nivou obrnuto srazmernom aktuelnom stanju u drzavi. Bravo za sportiste i publiku !
  • ALUMNI

    12.05.2015 08:24
    BILO I BIĆE
    Govna Nesnosno Smrde......
  • 11.05.2015 18:39
    Bilo je neverovatno! Srbijanski igraci Partizana su dominirali Vojvodinom i odneli zlato!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.