Kazne zbog tuče na meču FMP - Vojvodina

Direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Leon Deleon izrekao je kazne vinovnicima nereda na utakmici 4. kola između Vojvodine i FMP-a, u subotu u Železniku.

Direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Leon Deleon izrekao je kazne vinovnicima nereda na utakmici 4. kola između Vojvodine i FMP-a, u subotu u Železniku.

Najoštrije su kažnjeni Aleksandar Bursać (Vojvodina) i Danilo Ostojić (FMP), koji su suspendovani na po dve utakmice i moraće da plate po 120.000 dinara.

Po jednu utakmicu suspenzije zaradili su Stefan Lazarević (FMP) i Miloš Grubor (Vojvodina), koji su kažnjeni i novčano sa po 60.000 dinara, dok su zbog isključenja sa po 24.000 dinara kažnjeni košarkaši Vojvodine Stevan Vrbaški, Ljubomir Čampara, Svetozar Popović, Stefan Matić, Radoš Šešlija, Marko Branković i Marko Jeremić.

Trener FMP-a Milan Gurović kažnjen je sa 24.000 dinara zbog tehničke greške, plus 12.000 za tehničku grešku dosuđenu klupi, kao i trener Vojvodine Dušan Alimpijević.

Utakmica u Železniku protekla je u obostrano nervoznoj igri, a u poslednjem minutu prekinuta je zbog masovnog koškanja igrača na parketu. Nakon što su strasti smirene Novosađani su morali da završe meč sa četvoricom igrača na terenu, ali su na kraju uspeli da ostvare pobedu (79:72).

  • 12.05.2015 10:53
    A šta kaže javni tužilac?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.