Lagana pobeda rukometaša Vojvodine, još jedna i nova titula

Rukometaši Vojvodine ostvarili su i sedmu pobedu u isto toliko utakmica plej ofa Superlige savladavši večeras Radnički rezultatom 23:20.
Rukometaši Vojvodine ostvarili su i sedmu pobedu u isto toliko utakmica plej ofa Superlige savladavši večeras Radnički rezultatom 23:20.

Vojvodina je od početka do kraja susreta kontrolisala rezultat.

Osim u prvih 15.minuta kada se igralo gol za gol, ostatak meča protekao je, mahom, sa 3 do 4 gola prednosti. Tandem koji je Novosađane vodio do novog trijumfa bio je Stanković - Nikolić koji su postigli po sedam pogodaka.

Vojvodina je ubedljivo prva na tabeli sa pet bodova više od drugoplasiranog Spartaka, a u idućem kolu, u nedelju, u Šapcu, mogla bi i teoretski obezbediti novu, treću po redu šampionsku titulu.

U ostalim susretima ovog kola: Spartak - Metaloplastika 31:18 i Jugović - Partizan 23:28. Kako sada stvari stoje, u SEHA ligu će naredne godine najverovatnije Subotičani koji imaju tri boda više od Kaćana na trećem mestu.

  • Jan

    15.05.2015 06:40
    Evropa
    Svaka cast Vosa. Ali, mozda su najjaci u srpskoj ligi, dok su u Evro kupu na samom zacelju, sto govori da je srpska liga za njih preslaba, a evropska prejaka, a tu se vidi koliko je Vosa zaista dobra.
  • Chiske

    14.05.2015 23:25
    @ubitacni
    idi gledaj blizance!!!
  • ubitacni

    14.05.2015 20:06
    Sramota
    Cela liga je namestena znalo se da ce vojvodina osvojiti, a subotica ce biti druga taman da ide u SEHA ligu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.