Trener Vojvodine najavio mogućnost odlaska

Igrači Vojvodine priredili su novo razočaranje svojim navijačima na "Karađorđu", sa kog je gostujuća Jagodina odnela bod.
Igrači Vojvodine priredili su novo razočaranje svojim navijačima na "Karađorđu", sa kog je gostujuća Jagodina odnela bod.

Posle očajnog prvog poluvremena, usledila je salva zvižduka namenjenih crveno-belima, koji jednostavno nisu uspevali da priđu golu Šimića. Jedinu šansu u prvom delu propustio je Abubakar Oumaru, koji je promašio stopostotnu šansu ispred gola Jagodine.

U drugom poluvremenu ušli su Škuletić, Smiljanić i Bojović, ali je Voša imala samo jednu priliku kada su upravo Bojović i Abu Oumaru propustili šansu da svom timu donesu prednost.

Po završetku utakmice, novosadska ekipa ispraćena je sa terena koncertom zvižduka "slaninara", koji su glasno izrazili negodovanje zbog očajne igre svojih ljubimaca.Trener Voše Dejan Vukićević najavio je mogućnost da ode sa klupe.

"Mislim da su negodovanja sa tribina došla kao posledica svih loših rezultata, a ovo je bila samo kap koja je prelila čašu. Da smo dobijali u ranijim utakmicama, ni ja sada ne bih mogao biti nezadovoljan onim što smo pokazali. Međutim, to je sve nešto što prati velike klubove kada nisu u seriji dobrih rezultata"

"Ovo je posao u kojem nemate sigurnost čak ni onda kada imate dobar rezultat. Kolega Stanojević je osvojio 42 od 45 mogućih bodova, pa je smenjen na polusezoni. U velikom klubu, to nije ništa čudno, pogotovo kad i navijači izraze svoje nezadovoljstvo. Ja sam trener, a oni koji odlučuju o tome su ljudi koji vode klub", navodi Vukićević.

S obzirom na poraz Radničkog u Čačku, Vojvodina je povećala svoje mesto u odnosu na Kragujevčane na dva boda i time se učvrstila na trećoj poziciji. U narednom kolu, Novosađane očekuje gostovanje Partizanu u Beogradu.

  • FKV_Telep

    01.04.2012 17:36
    @Gorci
    Ne ja jesam navijac Vojvodine, i nisam kao ti neka strina koja ceka uspehe da bi navijao za nju. Protiv ove uprave sam maksimalno i nadam se da ce se vratiti slavni dani kada je Vojvodina bila simbol postenja i uspeha u sportskom smislu. Ti eto idi navijaj za blizance, ili bili koga, zabij glavu u pesak kao sto i jesi posto kazes da ne dolazis vise na tekme...
  • AFANS uvek levo do tebe

    01.04.2012 12:07
    Uzmimo stvar u svoje ruke
    Drugovi Slaninari,već dugo traje ovo sikaniranje od strane bahatog prijedsednika i njegove svite i zato ne dozvolimo da nam i dalje blati i skrnavi ime naseg kluba.Pokazimo da smo hrabri i svoji.odbranimo svetinju.Borba ce biti silna i zestoka,velike su pare u igri.Aleksandre i Nenade prestanite da budete samo politicari,postanite svoji i nasi.Akcija sada i odmah.Dole privatizacija i neoliberalni kapitalizam.
  • Lala

    01.04.2012 10:51
    ..
    Ovo nije FK Vojvodina...igrao sam od pionira pa do podmladka o Vojvodini..znalo se ko kosi a ko vodu nosi.Danasnja Vojvodina nije ni 0.2% od imena FK Vojvodina iz 80-tih godina kada smo osvojili prvenstvo.Navijaci..bili smo navijaci i igraci Vojvodine,ovi danasnji navijaci* su kriminalci i idioti koji sluze jos vecem idiotu,,predsedniku kluba,,droga kriminal prostitucija to je fk vojvodina danas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.