Vučević čestitao titulu rukometašima Vojvodine

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je rukometašima Vojvodine koji su po treći put uzastopno postali šampioni države obezbedivši titulu prvaka Srbije čak dva kola pre kraja Superlige.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je rukometašima Vojvodine koji su po treći put uzastopno postali šampioni države obezbedivši titulu prvaka Srbije čak dva kola pre kraja Superlige.

"Još jedna radosna vest dočekala je sve navijače "Vojvodine". Ova treća uzastopna titula, a četvrta u istoriji kluba, svedoči o nespornom kvalitetu i požrtvovanosti svih članova tima koji su još jednom pokazali šta je timski duh. Ponosni smo što je Vojvodina još jednom potvrdila da je ubedljivo najkvalitetnija među rukometnim klubovima u zemlji. Iako takmičenja u Superligi još traju, ovi neverovatni sportisti ne moraju da se obaziru na rezultatski značaj, već samo da se raduju proslavi titule sa svojim navijačima. Hvala vam što nam donosite lepe vesti i širite pozitivan primer među mladima na koje vrednosti da se ugledaju i kojim putem treba ići", rekao je Vučević.

Rukometaši Vojvodine su sinoć u Šapcu savladali Metaloplastiku rezultatom 24:23 i stekli nedostižnu prednost od 7 bodova u odnosu na drugoplasirani Spartak.

Proslavu pred svojim navijačima imaće u poslednjem kolu koje je na programu 30. maja, a tada će Vojvodina ugostiti subotički Spartak.

  • Sneska

    18.05.2015 22:40
    Ovo je treca uzastopna titula sto pokazuje da uz vredan rad i podrsku Grada sportski uspesi ne izostaju.
  • novosadjanka12

    18.05.2015 18:33
    ....
    Bob Majerli - lepa vest/naravno veo,a lepa vest za nas Novosadjane...i sasvim je normalno da je nas gradonacelnik uz svoje i za svoje gradjane..pridruzujem se cestitkama
  • 1989

    18.05.2015 16:23
    Normalno da im cestita.
    Sad neka im se pojacaju doatcije, neka zalegne malo ona INFORMATIKA za pravu stvar. Da gledamo Ligu Sampiona u NS a ne da gledamo rpivatne medije stvorene od para INFORMATIKE.
    Svaka cast igracima, trenerima, upravi ... veliku stavr ste uradili deco.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti