FOTO: U Limanskom parku pala ogromna grana sa zdravog drveta

Sa drveta u Limanskom parku odlomila se velika grana koja je pala u neposrednoj blizini teretane na otvorenom, a srećom niko nije povređen.

Sa drveta u Limanskom parku odlomila se velika grana koja je pala u neposrednoj blizini teretane na otvorenom, a srećom niko nije povređen.

Novosađanin koji skoro svakog dana vežba na tim spravama kaže za 021.rs da je danas kada je došao zatekao odlomljenu granu, a pretpostavlja da je pala tokom noći.

"Došao sam na sprave za vežbanje, kao i svakog dana i zatekao odlomljenu granu. To drvo je visoko sigurno dvadesetak metara i dosta je masivno u krošnji. To su debele, velike grane i grana dugačka 15-ak metara, odnosno deo krošnje, otkinula se i pala desetak metara od sprava za vežbanje", priča ovaj stanovnik Limana.

Iz "Gradskog zelenila" su za 021 potvrdili su da je reč o grani drveta topole, koja je potpuno zdrava, ali je pala verovatno zbog vremenskih uslova s obzirom da je topola meko drvo. Iz ovog gradskog preduzeća najavljuju da će u narednom periodu orezivati topole u Limanskom parku, kao i odmah saditi drugo drveće.

  • Sale NS

    13.08.2015 21:24
    A smene ?
    Setih se one tragedije u EXIT kampu kada je Rodni (kojeg nigde nema by the way, kao ni pre funkcije) smenio nekoga iz Gradskog zelenila.
    hoće li i sad neko naj....i ?
  • redovan prolaznik

    13.08.2015 16:25
    ....
    to stoji tu danima vec...
  • 13.08.2015 14:02
    Znaci, mozemo se oprostiti od limanskog parka. Verovatno ce ga pretvoriti u neki Dinolend, Majalend ili Naprednjackilend

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti