Prevencijom do zdravlja

Danas od 16:30 do 18:30 ispred “Maksija” kod raskrsnice bulevara Oslobođenja i Kralja Petra I, održaće se akcija ''Prevencijom do zdravlja''.
Danas od 16:30 do 18:30 ispred “Maksija” kod raskrsnice bulevara Oslobođenja i Kralja Petra I, održaće se akcija ''Prevencijom do zdravlja''.

Na toj akciji će, na nekoliko štandova zainteresovani moći da izmere krvni pritisak, nivo masti u organizmu, analiziraju svoj telesni indeks mase, informišu se i dobiju savete u vezi sa karcinomom dojke, dijabetesom i transplatacijom i donacijom organa.

Takođe, svi prisutni će moći da se informišu o radu ''Centra za prevenciju'' i da razgovaraju sa iskusnim medicinskim osobljem – dr Oliverom Rankov, dr Jelicom Alargić i vms Vesnom Imbronjev iz pomenutog centra.

  • Novosadjanka

    14.09.2010 08:18
    Bahatost
    Zaista strasno kako se ponašaju po Domovima zdravlja. Da li misle da ljudi iz hira dolaze kod lekara. Sramota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti