Novaković direktor i šef poslaničke grupe

Borislav Novaković, aktuelni direktor Zavoda za izgradnju grada novi je šef poslaničke grupe "Za evropsku Vojvodinu" u pokrajinskoj Skupštini.
Borislav Novaković, aktuelni direktor Zavoda za izgradnju grada novi je šef poslaničke grupe "Za evropsku Vojvodinu" u pokrajinskoj Skupštini.

To je odlučeno u Pokrajinskom odboru  Demokratske stranke, o čemu je Radio 021 izveštavao pre desetak dana. Novaković će zameniti šefa vojvođanskih demokrata Dušana Elezovića.

On je klub ZEV predstavljao od junske sednice pokrajinsog paramenta, posle ostavke Dragoslava Petrovića koji je vratio poslanički mandat, jer nije mogao da spoji tu funkciju sa ministarskom (pokrajinski sekretar za nauku) u Vladi Vojvodine.

Osim njega, mandate je tada vratilo još tri poslanika DS-a. Poslaničke funkcije odrekao se i lider Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor, koji se opredelio za pokrajinsku administraciju, gde je potpredsednik Vlade i vodi resor privrede.
Promena na čelnoj poziciji grupe "Za evropsku Vojvodinu" kao i verifikacija mandata novih poslanika biće ozvaničeni na sednici Skupštine Vojvodine 11. oktobra.

  • dejan

    09.10.2010 13:46
    @da vidimo
    Vuk Draskovic je bio sef kabineta Mike Spiljka a ne Mike Tripala.
  • sale novosadjanin

    09.10.2010 10:42
    strasno
    ima li nekog,ko moze da nas povede protiv ovih stetocina?
  • Goran

    09.10.2010 07:11
    jesu ne sposobni losi i pokvareni
    a mi smo ih zasluzili jer nemamo pameti i petlje da ih se resimo, sloboda nikada nije bila badava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti