Ne zna se kraj radovima u Betaniji

Još nije poznato kada će obnovljena i nadograđena stara zgrada Betanije biti otvorena za pacijentkinje.
Još nije poznato kada će obnovljena i nadograđena stara zgrada Betanije biti otvorena za pacijentkinje. Građevinski radovi su gotovi u prizemlju i na prvom spratu, dok se izgradnja na drugom spratu privodi kraju. Unutrašnje opremanje zgrade može se očekivati naredne godine, ukoliko bude dovoljno novca.

Direktorka "Betanije", Aleksandra Novakov Mikić, kaže za Radio 021 da će zgrada postepeno biti puštana u rad."Mi ćemo u rad puštati sve ono što bude bilo moguće, kao što smo do sada. Već tog momenta kada budu bili završeni radovi odmah tamo počinjemo da radimo, da bismo pružili što bolje uslove našim pacijentkinjama", rekla je ona.

Nakon završetka obnove, u ovom delu će biti službe konzervativne ginekologije, preoperativne i postoperativne nege, laboratorija i ordinacija za ultrazvučnu dijagnostiku. Biće obnovljen i operacioni blok.

U klinici će nakon rekonstrukcije biti 150 kreveta, a svaka soba će imati kupatilo. Radovi na obnovi počeli su u oktobru 2008. godine i vrede 694 miliona dinara.

  • Балакаха

    26.11.2010 01:16
    Нека буде кад буде ...
    Важно је да се уради, јер она стара зграда је сварно била јадна. Полако и урадиће се, важно је да је започето.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti