Raspoređene pare od Dočeka

Grad Novi Sad će polovinu novca predviđenog za proslavu nove godine, odnosno deset miliona dinara izdvojiti u humanitarne svrhe, a za 200 porodica sa statusom izbeglica ići će po pet hiljada dinara.
Grad Novi Sad će polovinu novca predviđenog za proslavu nove godine, odnosno deset miliona dinara izdvojiti u humanitarne svrhe, a za 200 porodica sa statusom izbeglica ići će po pet hiljada dinara.

Za nabavku nemedicinske opreme Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta biće opredeljeno dva i po miliona, a 578 hiljada je namenjeno za pomoć centrima za rehabilitaciju bivših zavisnika.

Gerontološki centar će dobiti dva i po miliona dinara za nabavku posteljine i druge neophodne opreme za korisnike. Takođe, 3,4 miliona dinara će biti iskorišćeno za nabavku dva vozila prilagođena za prevoz osoba sa invaliditetom, saopštili su iz Gradske kuće.

  • modesti

    28.12.2010 21:02
    lepo,za svaku povalu :)
  • Jo

    28.12.2010 20:39
    Demagogija
    Sad se pojaviš kao humanitarac i poklanjaš tudje pare jel kao gospoda iz gradske vlasti su dobrotvori koji eto brinu za svoje gradjane.To si mogao da uradiš i u avgustu pa onda da kažeš mi smo pare potrošili na decu pa nemamo za doček a ovako ispadne u najmanju ruku ljigavo i sramotno.Sad je trend biti humanitarac ali sa tudjim parama pa onda kao neke banke koje 364 dana lopinare sa kamatama a onda umesto bahanalija za novu godinu kao poklanjaš deci pa si dobrotvor.Stvarno je tužno koliko su neki u srbiji spremni da padnu da bi se pokazali pred očima običnih smrtnika
  • Nele

    28.12.2010 18:41
    Napokon smo dočekali od gradskih vlasti da nešto i pohvalimo. Dosta je bilo perverzija i bacanja na stotine hiljada evra na novogodišnje dočeke. Neka makar oni kojima je to najpotrebnije dobiju neku pomoć, izbeglice, invalidi, najstariji. Ovako se vodi odgovorna politika. Nastavite sa takvim akcijama, manje kraduckajte, što bi rekao magistar Velimir Ilić i biće za sve novca, makar malo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti