Kontrolori maltretirali dete sa smetnjama u razvoju?

Kontrolori Gradskog saobraćajnog preduzeća maltretirali su devojčicu sa smetnjama u razvoju dok se u sredu vozila autobusom na liniji 61.
Kontrolori Gradskog saobraćajnog preduzeća maltretirali su devojčicu sa smetnjama u razvoju dok se u sredu vozila autobusom na liniji 61. Oni su od deteta tražili da kupi jednokratnu kartu, iako im je uredno pokazala mesečnu pokaznu za sve zone, nakon čega su je ismevali i nisu joj dali da izađe iz autobusa.

Celu situaciji videla je i rođaka devojčice koja ju je čekala na okretnici u Sremskim Karlovcima, i tek nakon njene intervencije obesni kontrolori su pustili uplašeno dete iz autobusa. Kako piše Blic, devojčica je učenica škole za osobe sa smetnjama u razvoju "Milan Petrović", a autobusom se redovno vozi samostalno bez ikakvih poteškoća.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću navode da se pritužbe odnose na starije kontrolore sa dugogodišnjim iskustvom sa kojima do sad nije bilo nikakvih problema. I pored toga, sprovešće unutrašnju istragu i suočiti izjave majke i kontrolora kako bi utvrdili odgovornost za ove teške optužbe.

  • 22.08.2011 10:17
    @Сремац
    Prvo naučite da pišete, pa onda komentarišite!
    Verovatnoća istine je 99.99%. Moja sestra nije išla u specijalnu školu, ali su je pravili budalom (ne vređam dete). Kupila je kartu, bila je smena vozača nasred linije (4) i ušla je kontrola. Kako se brojevi nisu poklapali ispalo je da se švercuje. Nekako su uspeli da shvate da je bila smena i sve je prošlo bez izvinjenja. Da sam ja kojim slučajem bila u tom autobusu "letelo bi preje".
    Ovo nije jedini slučaj, svašta se događa. Ne zna se ko je gori kontrolori ili vozači.
  • Rke Koke

    20.08.2011 23:02
    epidemija
    U vreme direktora Pejića GSP se jako omeo u razvoju. Sad ga je ovaj Liga-ment domeo. Sledeći, molim!
  • i ????????????????

    20.08.2011 21:43
    Šta je pokazala istraga? Tapkaju li u mestu? Hoćete li da zaboravite možda na ovo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti