Od sutra elektronsko zakazivanje za registraciju

Novosadska policija od sutra počinje elektronsko zakazivanje termina za registraciju vozila, posredstvom portala E-uprave Republike Srbije.

Novosadska policija od sutra počinje elektronsko zakazivanje termina za registraciju vozila, posredstvom portala E-uprave Republike Srbije.

Elektronsko zakazivanje je na adresi www.euprava.gov.rs.

Vlasnik vozila, ili ovlašćeno lice u njegovo ime, može da zakaže samo jedan termin tokom 14 dana a prilikom dolaska u zakazano vreme neophodno je doneti sva potrebna dokumenta i dokaz o uplati takse. Informacije o potrebnim dokumentima dostupne su na oglasnoj tabli Policijske uprave kao i na internet prezentaciji MUP-a Srbije.

Nakon pauze zbog novogodišnjih praznika, sutra počinju da rade sve šalter sale novosadske Policijske uprave.

  • Steva

    04.01.2012 16:47
    E-uprava hahaha...
    Posle registrovanja na eupravi i instaliranja svih zahtevanih programa konačno došao do informacije da nema slobodnih termina u narednih 14 dana. Ne može ni za 20, ta opcija ne postoji.Hoću za mesec dana, šipak.
    Jadna li smo mi država. A oni na šalteru imaju sto kade, jedan predmet rade sat vremena. Treba neki "švaba" da dođe i da nas nauči pameti.
  • srki

    04.01.2012 13:32
    SRAM DA IH BUDE!!!!!
    Kako ih nije sramota!!
    Ukradene su mi tablice sa auta a ja nemogu da izvadim nove, zbog koga?
    TREBA IH SVE STAVITI NA BERZU RADA.TOLIKO LJUDI SU ZAJEBA.... A TEK ŠTO NAS ZAJEB...
    OVA TREEBA OSUDITI, OVU NEMORALNU GAMAD.
    A TEK ONE ŠTO TRAŽE ZA BROJ U SUPU NOVI SAD 5000 dinara, EEE PA NEDAM IM, DOBIĆE ŠIPAK STOK...
  • ja

    04.01.2012 11:29
    ne vredi mu ni sto ima racunar posto su svi termini popunjeni u narednih 14 dana..
    i dalje je jedini grad koji i ma problem sa registracijom NOVI SAD.
    zasto?
    pa verovatno da bi cvetala korupcija.das sluzbeniku koliko trazi ne znam cifru i registracija moze odmah kao i za pasose..das doticnoj..sramota..
    ma moze i na salteru samo sto se ceka 24 h u redu pa je pitanje da li ces uopste broj i dobiti..plus oni koji imaju agencije a cija rodbina radi u supu..
    samo me zanima koliko dnevno prime zahteva ukupno..
    mogao bi 021 malo to da istrazi..
    plus cuh podatak da je guzva za licna dokumenta prouzrokovana bila time sto su nasa dokumenta uzimala i lica sa dvojnim drzavljanstvom..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti