Zamrznut štrajk u JKP "Put"

Štrajk u novosadskom JKP "Put" je obustavljen, jer je rukovodstvo nakon jednosatnog prekida rada zaposlenima isplatilo zaostale zarade i nadoknade za putne troškove.
Štrajk u novosadskom JKP "Put" je obustavljen, jer je rukovodstvo nakon jednosatnog prekida rada zaposlenima isplatilo zaostale zarade i nadoknade za putne troškove.

Kako za 021 kaže predsednik sindikata u ovoj firmi Vladimir Plavšić, plate su samo jedan od zahteva radnika, pa će u narednim danima razmotriti mogućnost nastavljanja štrajka.

"Postoji još problema u firmi – star vozni park, nedostatak bitumena... Ukratno, proizvodnja nam stoji i to je takođe bio deo štrajkačkih zahteva. Ovih dana nećemo održavati jednosatne prekide rada, već ćemo videti kako će šefovi reagovati na naše zahteve", kaže Plavšić, dodavši da će, ako bude trebalo, radnici započeti od sledeće nedelje generalni štrajk ukoliko ne dobiju odgovore na svoja pitanja.

Ovo je samo jedan u nizu protesta u gradskim preduzećima u poslednje vreme, jer su nedavno zbog kašnjenja zarada štrajkovali i radnici "Čistoće". (miodrag@021.rs)

  • putar3

    21.06.2012 19:49
    samo se zalite a kad se ulice urade onda je sve u redu,necu ni da radim kad je plata ocajna 8 godina stoji u jednom mestu
  • Pj1

    19.06.2012 20:44
    Kradja
    Pogledajte pravosnazne presude kod vasih kolega da vidite koloko vam je para ukradeno
  • Putar

    19.06.2012 13:47
    e bili su i putni da budete obavesteni ali samo jedni a KAKO TO DA CIM SE POCNE SA STRAJKOM TELEVIZIJOM NOVINAMA ODJEDNOM LEGNU PARE E TO BI SVI MI RADNICI VOLELI DA ZNAMO STA SE TU DESAVA KAKO KAD DODJE DO OBUSTAVE ODJEDNOM PARE SU TU PITAJTE DIREKTORA ZAMENIKE SAVETNIKE GRAD ILI VEC KOGA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti