Kacinu zabranjen ulaz na stanicu ATP Vojvodine

Uprava preduzeća ATP "Vojvodina" u reorganizaciji nije dozvolila da visoki evropski zvaničnik Jelko Kacin i bivši vlasnik te firme Ilija Dević uđu u njihove objekte – Međumesnu autobusku stanicu, servis za autobuse i upravnu zgradu.
Uprava preduzeća ATP "Vojvodina" u reorganizaciji nije dozvolila da visoki evropski zvaničnik Jelko Kacin i bivši vlasnik te firme Ilija Dević uđu u njihove objekte – Međumesnu autobusku stanicu, servis za autobuse i upravnu zgradu.

Dević i Kacin su, potom, prošetali po krugu ATP "Vojvodine", čiji bivši vlasnik se tuži sa gradom i to upravo zbog nove autobuske stanice, koja nikad nije zaživela.

"Preduzeće treba da počne da radi, zbog novih zapošljavanja", naveo je tom prilikom Jelko Kacin, uz napomenu da je ATP "Vojvodina" jedino preduzeće iz Novog Sada koje se našlo u rezoluciji Evropskog parlamenta u kojoj se od srpskih vlasti traži da preispita 24 slučaja spornih privatizacija.

Ilija Dević je naglasio da očekuje da će uskoro ponovo biti vlasnik te firme. On je naveo i da sporni ugovor između Grada Novog Sada i ATP "Vojvodine" o preseljenju međumesnog prevoza na autobusku stanicu izgrađenu na parceli na Sentandrejskom putu gradske vlasti do danas nisu raskinule.

Agencija za privatizaciju, podsećamo, poništila je kupoprodajni ugovor sa Devićem, jer on nije mogao da ispunjava ugovorne obaveze.

  • jordan

    28.08.2012 16:51
    bez resenja ATP slucaja nema Evrope
    e, sad i dalje se busajte u prsa, kako vam ne odgovara nova stanica. kako ce te braniti staru..protestvujte, kolko ocete, kraj je dosao. Devicu i jare i pare. a ti narode i dalje filozofiraj i slusaj politiku. Devicu su hteli da otmu stanicu..i to je istina. djavo je dosao po svoje...
  • nss

    28.08.2012 16:47
    stanica
    para vrti,bugija se slomi.
  • Novosađanin

    28.08.2012 14:57
    Nema veze
    Kažu da ona nema veze sa stanicom.A zašto je bila da gleda vatromet na svečanosti otvaranja stanice???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.