Faith No More na Egzitu

Grupa "Faith no more" nastupiće ove godine na Egzitu, koji se održava od 8. do 11. juna.
Grupa "Faith no more" nastupiće ove godine na Egzitu, koji se održava od 8. do 11. juna. Posetioci festivala moći će da čuje legendarne pesme kao što su We Care a Lot, Epic, Easy, a nedelja će definitivno biti još jedan Exit dan za pamćenje s obzirom da tog dana veliki Faith No More izlaze na glavnu festivalsku binu.

Ovaj čuveni kalifornijski bend vratiće deo rock istorije u život na željno iščekivanom nastupu na glavnoj bini Egzit festivala, zajedno sa bendovima Bad Brains i britanskim indi rock bendom The Horrors. Dobitnici "MTV Video Awards" 2009. Lollobrigida, slovenački bend Elvis Jackson, neuhvatljivi DJ Shadow i predivna Ms Dynamite pridružuju se listi već potvrđenih imena glavne festivalske bine među kojima su The Chemical Brothers, Mika, Placebo, Missy Elliott, Röyksopp, LCD Soundsystem, Pendulum Live i Crystal Castles.

Egzit festival već godinama predstavlja četiri noći najboljeg Drum & Bass zvuka. After 2 program glavne bine uvrstiće vrhunske umetnike savremene scene uključujući DJ Zinc & Dynamite MC, DJ Friction & MC I.D., Breakage & Stamina MC, London Elektricity & MC Wrec, Foreign Beggars, DJ Randall & MC Moose, Mistajam & MC Majestic, Plastician, DJ Chef & MC Flowdan i South Rakkas Crew feat Serocee & Lady Chann.

Nastupi na ostalim stejdževima

Na Fjužn bini nastupiće hrvatski TBF, koji se pridružuje već najavljenim Does it Offend You Yeah?, Midnight Juggernauts, Jamaica, Antenat i Bambi Molesters.

Za one koji vole malo tvrđi zvuk, Ekspolziv Stejdž donosi najbolji hardcore i trash metal. Upravo potvrđeni Cathedral i Murder se pridružuju bendovima Behemoth, Suicidal Tendencies, The Exploited, Al & The Blackcats, Ex Deo, Decapitated, Inspector Cluso i mnogim drugim imenima.

Suba Stejdž predstavlja čitav niz muzičkih pravaca i bendova iz celog sveta kao što su Rui Da Silva, Cinnaman, Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow, Juha, Papercutz, Stereo Addiction, The Gaslamp Killer, Too Young To Love i Trance Balkan Desorganisation.

Hepinovisad stejdž u saradnji sa Resident Advisorom, ove godine nastavlja da dovodi potpuno drugačije, nove talente iz sveta elektronske muzike. Happynovisad predstaviće Warp Records imena, Hudson Mohawke, Clark live, Tim Exile live i Rustie, izbor sa čuvene bristolske scene među kojima su Joker, Pinch, Gemmy i MC Nomad, kao i imena francuske etikete Sound Pellegrino koju će predstavljati Brodinski, Sound Pellegrino Thermal Team i L-VIS 1990. Ispred Cluba Autonomic nastupiće D-Bridge, Instra:mental i MC:SP.

Elektrana Stejdž predstavlja najbolje od dolazećih elektronskih bendova. Ove godine tu su The Twelves, We Have Band, Tesla Boy, Sexy Sushi, Starsmith, Juvelen, Romantic Jurgen i mnogi drugi.

Prodaja ulaznica

Počela je direktna prodaja četvorodnevnih ulaznica za Egzit festival po aktuelnoj ceni od 6.490 dinara u filijalama Erste banke i u Gigstix prodavnicama. Ulaznice sada mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.

Ulaznice za Egzit festival mogu  da se kupe i na nekoliko mesečnih rata. Posetioci koji budu zainteresovani da na ovaj način dođu do svojih ulaznica moći će da kupe ulaznice po ceni od 7.990 dinara putem Gigstixa na dve ili tri mesečne rate, bez kamate. U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Egzit za srednjoškolce, po ceni od 4.990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

Ulaznice za devetodnevni boravak u Egzit vilidžu u prodaji su po ceni od 2.490 dinara, putem sajta Exitfest.org. Više informacija o kupovini ulaznica mogu se pronaći na Exitfest.org i Gigstix.com.

  • Korel

    09.04.2010 06:22
    Ovo je vest
    Konacno jedna normalna vest

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti