U nedelju izbori u još pet MZ

Izbori za članove Saveta i Nadzornog odbora u mesnim zajednicama "Prva vojvođanska brigada", "Sonja Marinković", "Kać", "Detelinara" i "Pejićevi salaši-Nemanovci" biće održani u nedelju, 26. maja.
Izbori za članove Saveta i Nadzornog odbora u mesnim zajednicama "Prva vojvođanska brigada", "Sonja Marinković", "Kać", "Detelinara" i "Pejićevi salaši-Nemanovci" biće održani u nedelju, 26. maja.

 

Građani treba da ponesu lična dokumenta.

Izbori će se održati od 7 do 20 časova.

  • P22

    27.05.2013 09:48
    I ja bi
    Da sam kojim slucajem imao masine i sl. u Kolubari i ja bi danas mozda kupovao glasove po srbiji od onih koje sam prethodno pokrao jer to je Srbija i JEDINSTVENA SRBIJA. Nema policije odnosno ima je ali i ona je u politici. Kad je Tomislav Bokan veliki srbin koji ima viziju za Panonsku niziju mogao da kupuje glasove zasto nebi ovi iz JS. Dok oni kupuju glasove neki dele pasose a na kraju ce biti ...........
  • srba kać

    23.05.2013 19:13
    trt
    Sramota šta rade iz JS,otvoreno nude pare za glas,pa ima li nadležnih organa ovde.Nismo tako nisko pali da se prodajemo za njihovu siću.I drugi agituju,ali ovi su dno dna!
  • Futozan

    23.05.2013 07:12
    Putujuci karavan dolazi u Kac...
    Gostuje cirkus u vashem malom gradu! :o) p.s. Chim zavrshite shaljite cirkus za Fjutog...K

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.