Nekadašnji "Mašinac" u novom ruhu

Nekadašnji "Mašinac" Fakulteta tehničkih nauka potpuno je renoviran i sada se u suterenu nalazi "FTN klub M" u kojem rade studenti ovog fakulteta.
Nekadašnji "Mašinac" Fakulteta tehničkih nauka potpuno je renoviran i sada se u suterenu nalazi "FTN klub M" u kojem rade studenti ovog fakulteta.

U istom prostoru su i fotokopirnica, kao i knjigoveznica.

U klubu je svima dostupan besplatan WiFi, fotokopirnica ima najniže cene usluga na celom Univerzitetu, dok knjigoveznica pored pristupačnih cena, održava i odličan kvalitet. Zaposleni u klubu su studenti Fakulteta tehničkih nauka, koji su angažovani preko studentske zadruge i samim tim imaju priliku da na fakultetu na kojem studiraju i zarade platu.

Pored potpuno novog izgleda nekadašnjeg "Mašinca", uprava fakulteta je otvorila i novu skriptarnicu koja se nalazi u prostoru gde je bila pekara "Violeta", kod ulaza sa strane parkinga. Uskoro će i prostor u kojem se trenutno nalazi knjižara "Stilos" biti renoviran u savremenu laboratoriju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.