FOTO: Uništena ograda oko jezera u Dunavskom parku

Ograda oko jezera u Dunavskom parku je polomljena, čime su  mališani koji tu provode vreme izloženi opasnosti.
Ograda oko jezera u Dunavskom parku je polomljena, čime su  mališani koji tu provode vreme izloženi opasnosti.

Kako za 021 potvrđuje Ivan Nožinić iz Zelenila, ogradu su najverovatnije polomili huligani, a šteta bi trebalo da bude sanirana ovih dana, čim se obezbede sredstva.

Prema njegovim rečima, ograda je pre nekoliko dana već bila polomljena, ali je u utorak sanirana. Međutim, noćas je neko ponovo uništio ogradu, a Nožinić ukazuje na to da će ovakve stvari postati učestalije i apeluje da se što pre mora obezbediti video nadzor.

"Deo ograde je izvaljen i radi se na tome da bude popravljen, pre svega zbog bezbednosti mališana. Neko trajnije rešenje postoji, ali za njega sada nema novca. Podršku za rešenje ovog problema očekujemo od grada, republike, donatora, nama je svejedno. Video nadzor ne postoji u parkovima, tako da smo skoro svakodnevno suočeni sa velikom štetom koja se pravi, pa je tako nastala šteta i na ovoj ogradi", rekao je Nožinić za 021.rs.

Dodaje i da je u planu stavljanje nove i bezbednije ograde, koja bi u potpunosti štitila prilaz jezeru, što trenutno nije slučaj. Dok šteta ne bude sanirana, iz Gradskog zelenila apeluju na roditelje da deca ne prilaze jezeru sama.

  • talicni

    10.07.2014 20:18
    ograda u parku
    Koji problema imamo a nas jeb. ograda u parku,da ste nekog javno okacili o Mileticev spomenik zbog lopovluka nebi bilo toga danas i nikada bagro lopovska saljete ih UMESTO vAS NEZAPOSLENI A NEKO IMA PO 10 000 EVRA PLATE PA STA OCEKUJETE OD OMLADINE KOJU SALJE U KAFICE I SL.nerade nemaju platu a jaki i odmorni bolje se pokrite i dajte da rade oni koji to znaju da rade a nisu pick. politicke sa koje kakvim doktoratima i fakultetima.Muka mi je od vasih saveta.
  • Marija

    10.07.2014 18:40
    Meni samo zao tih labudova sto su im posekli krila pa ne mogu da odlete iz te barustine, hranjeni kokicama koje im nikako nisu prirodna ishrana i sto ih nocu huligani gadjaju kamenjem... Bez zlocina su osudjeni na dozivotnu kaznu boravka u toj barustini, samo da bi kao bili atrakcija. A prava atrakcija je kad labuda vidite slobodnog na Sodrosu, Becarcu, kerecoj plazi, a ne u centru grada, sa isecenim krilima...
  • Uncas

    10.07.2014 17:16
    E taj park nam je jedini u "Centru",a jezerce izgleda ko da je u nekom selu 200 km daleko(pa i tamo je verovatno uređenije i kulturnije!!
    Ivica jezera je "pre 100 god" ,sva se raspala....jezero(u stvari više je baruština!!)je zaprljano,neredovno se čisti,nije obezbeđeno ogradom koja je bezbedna za decu,i koja bi trebalo da se uklapa u ambijent prirode,a i jedno prijatno bogato opremljeno igralište fali za svu tu decu !!!
    Jeli to sve opet nemoguće i čekaju se "sredstva" koja (saznaćemo za koju godinu verovatno)na volšeban način skrenuše svoje tokove u "nepoznatim" pravcima..???
    Uzaludno je pričati uopšte....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti