VIDEO: Jedna divna video šetnja Novim Sadom

Mnogi svetski gradovi imaju Jutjub "video šetnju", i Novi Sad se, zasluženo, našao među njima. Pogledajte samo neke prizore zbog kojih se mnogi zaljube u naš grad...
Mnogi svetski gradovi imaju Jutjub "video šetnju", i Novi Sad se, zasluženo, našao među njima.

Ispod videa na Jutjubu navedeno je da je u okviru ovog projekta, koji je rađen tokom juna i jula ove godine, napravljeno 15.000 fotografija. Takođe, navedena su i imena autora i učesnika u projektu.

Pogledajte samo neke prizore zbog kojih se mnogi zaljube u naš grad...

  • Marko

    23.07.2014 13:05
    Odlican video, svaka cast na trudu i izvedbi. Moja zamerka je na tome sto ne prikazuje realno stanje u NS.... http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/FOTO-Novosadske-fasade-koje-samo-sto-se-nisu-srusile.html#JOSC_TOP
  • Сремац

    22.07.2014 15:54
    Видео шетња са фелером
    Нисам осетио недостатак једног недостојног новосађанина,али сам очекивао нешто боље.Наиме, у нашем граду има толико квалитетних режисера,сниматеља,музичара,сценариста који би сигурно направили квалитетан филм за презентацију.Онај дезертер с почетка приче ми ама баш ни мало не недостаје.Нека он ужива тамо,а мени је мој град у срцу какав год био,ја га не остављам.
  • Mile

    22.07.2014 09:20
    Klisa
    Super je klip i mogu ga poslati drugarima u inostranstvo da pogledaju gde zivim. Od sramote ne smem poslati slike sa zemlje zbog skrabotina i brljotima po zidovima. RF,PFC,CZ,NLO ... Ovo je strasno i ogledalo primitivizma u kom zivimo. Street art je ogledalo svakog grada a u nasem su to skrabotine i precrtane skrabotine !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti