FOTO: Smeće i prevrnuti kontejneri i u Pasterovoj ulici

Prevrnuti, raspadnuti i kontejneri puni smeća su ruglo različitih delova Novog Sada.
Prevrnuti, raspadnuti i kontejneri puni smeća su ruglo različitih delova Novog Sada.

To potvrđuju i slike koje je 021 prosledio Novosađanin iz Pasterove ulice na Detelinari. Prepune kante, i nagomilano smeće koje truli nažalost nisu retka pojava, a rezultat su kako nemara "Čistoće", tako i neodgovornih građana.

Slike su poslate nakon pisanja našeg portala da se slične scene mogu videti i u ulici Felegi Tivadara na Rotkvariji i Stevana Divnina Babe na Detelinari.

  • Detelinarac

    16.01.2015 06:59
    informacija


    zivim u blizini I tvrdim da tih starih kontejnera na lokaciji sa slike nema vec deset dana i da su tu samo ovi podzemni kontejneri.
  • hm

    15.01.2015 11:07
    da
    nije toliko problem cistoca (iako ni oni ne rade kako treba) vec oni koji rovare po kantama i pritom razbacuju sav sadrzaj van kanti. samim tim dobijate ovakve slike ne samo u Pasterovoj ulici vec po citavom gradu. naravno jer nije njihovo, a i sto bi nesto bilo lepo, cisto i uredno kad moze da bude prljavo, ruzno i skrnavo.
  • komsha

    15.01.2015 08:59
    nisu samo gradjani...
    na uglu kralja petra i brace jovandic retko dolazi djubretarski kamion... kante se prepune za jedan dan, a drugi dan se smece baca okolo kanti... djubretari samo isprazne kantu, a licno sam gledao kako ih bacaju, odvale slucajno tocak.. spakuju ga i ostave kontejner sakat na 3 tocka...
    ne menjaju kontejnere koje uniste...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.