U petak izložba akustičnih skulptura Vladimira Labata Rovnjeva u Radio kafeu

Izložba skulptura pod nazivom "Svar omfal - uživo" autora Vladimira Labata Rovnjeva otvara se u petak 2. decembra u 19 časova u novosadskom Radio kafeu (Miletićeva 45).

Biće izloženo šest akustičnih skulptura na kojima može u isto vreme da svira više osoba, a na samom otvaranju Labat će sa saradnicima svirati na jednom od svojih nadahnutih umetničkih dela.

Izložba će biti postavljena do ponedeljka 12. decembra.

O autoru:

Vladimir Labat Rovnjev (1946) je vajar, slikar, heraldičar, grafičar, kantautor, kompozitor, pesnik i dizajner. Skoro četiri decenije eksperimentiše na relaciji skulptura, poezija, muzika i razvoj duhovne energije.

Autor je i učesnik brojnih samostalnih i grupnih izložbi, koncerata u zemlji i inostranstvu. Dobitnik je više nagrada na javnim konkursima i izložbama kod nas i u svetu.

Živi i radi na Popovici i Petrovaradinskoj tvrđavi.

  • P.Jovanović General

    01.12.2016 10:07
    Dolazim sa porodicom.Pozdrav!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič