FSS izdvojio novac za Partizan i Zvezdu

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije saopštio je danas da će novčano pomoći Partizanu kako bi osvetljenje na stadionu u Humskoj bilo prema standardima Evropske fudbalske unije (Uefa), kao i Crvenoj zvezdi, koja mora da popravi travnatu podlogu na svom stadionu.

Kako se navodi na sajtu FSS, te odluke donete su na današnjoj sednici Izvršnog odbora, kojom je predsedavao predsednik Saveza Slaviša Kokeza.

"Čelni ljudi Fudbalskog saveza doneli su odluku da FSS donacijom pomogne Partizanu kako bi osvetljenje u Humskoj bilo po standardima i zahtevima Uefa, kao i da se izdvoje sredstva koja će pomoći Crvenoj zvezdi da stadion 'Rajko Mitić' dobije kvalitetnu travnatu podlogu", navodi se u saopštenju.

U Sportskom centru u Staroj Pazovi danas je održana četvrta sednica Skupštine FSS.

Skupštini je prisustvovalo 83 delegata, a najvažnija tačka dnevnog reda odnosila se na usvajanje novog Statuta FSS. Posle usvajanja 10 amandmana na predlog Statuta FSS, delegati su ga jednoglasno usvojili.

Kako se navodi, Skupština FSS će po novom Statutu imati manji broj članova, uostalom kao i Izvršni odbor FSS, zbog bolje operativnosti, a novina je da je uvedena i funkcija zamenika predsednika. Usvojen je i novi Poslovnik o radu Skupštine FSS.

  • labud

    28.08.2017 22:15
    Pumpadžija mi je, kad sam tražio minornu finansijsku pomoć za sportski klub, u oči rekao „KO nema para ne treba da vodi klub“. ad lepo nek izbroj novac i plaća troškove kluba kuju Sever Subotica razvali 5-0 ko da je Obilić iz Zmajeva a ne ponos Novog Sada.
  • NISMO NI SUMNJALI

    28.08.2017 13:18
    Režimska nedonoščad se ispomaže "šakom i kapom" od dana kada su psnovani, pa sve do dana današnjeg. Nekome je država majka, a nekom maćeha...
  • pele

    28.08.2017 07:29
    Klubove treba privatozovati, pa neka se vlasnik brine o njima, a ne drzava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.