Napredak slavio u Novom Sadu

U poslednjoj utakmici 15. kola košarkaške lige Srbije ekipa Napretka je kao gost ubedljivo pobedila Vojvodinu rezultatom 79:61.
U poslednjoj utakmici 15. kola košarkaške lige Srbije ekipa Napretka je kao gost ubedljivo pobedila Vojvodinu rezultatom 79:61.

Kruševljani su pobedu obezbedili u poslednjoj četvrtini koju su dobili sa 11 poena razlike. Pejović sa 25 i Beader sa 14 poena su bili najefikasniji kod pobednika, dok su u poraženoj ekipi zapaženi bili Marjanović sa 14 i Popović sa 12 poena.

Napredak se probio na šesto mesto sa skorom od osam pobeda i sedam poraza, dok je Vojvodina na 10. mestu sa šest pobeda i devet poraza.

  • 13

    15.01.2011 06:27
    Nisu kosarkasi krivi
    Da li novinar zna koliko platica igraci nisu dobili.Ono sto je prdvidjeno za njihove plate se slilo na "legalan"nacin u dzepove Elezovica,Grmuse i njima slicnim,ne bi li se Srbija gas Vojvodina unistila,zarad politike,jer su pomenuti osnivaci KK Novi Sad.Pa za boga ovi iz DS-a gaze sve ispred sebe zarad line koristi .Perfidno je i to sto je direktor malo jaci ,KK Srbija gasa Vojvodina iz DS-a.Njega boli uvo za igrace,on dobija ogromnu platu,i cuti ko som,zna se ciji je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).