Partizan lako protiv Zvezde

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Crvene zvezde Beograd sa 85:67 (16:22, 27:14, 19:15, 23:16), u derbi susretu 13. kola regionalne Jadranske lige.
Košarkaši Partizana savladali su ekipu Crvene zvezde Beograd sa 85:67 (16:22, 27:14, 19:15, 23:16), u derbi susretu 13. kola regionalne Jadranske lige.

Najefikasniji u pobedi crno-belih bio je krilni igrač Dragan Milosavljević sa 23 poena, Lučić je zabeležio 15, a Kecman 10 poena. Zvezdu je sa deset poena predvodio Ameikanac Omar Tomas, kojem je ovo bio prvi meč u crveno-belom dresu, ali najefikasniji crveno-beli je ipak bio Popović sa 12 poena.

Veliki aplauz par minuta pre početka meča, ali i na poluvremenu, dobio je sportski direktor FK Partizan Mladen Krstajić, koji je u halu ušao u društvu Alberta Nađa i Ljubiše Rankovića. Na taj način, ali i povicima Đuriću odlazi, navijači Partizana još jednom su pokazali šta misle o najavljenoj smeni sportskog direktora fudbalske sekcije crno-belih.

Partizan je zabeležio devetu pobedu ove sezone, dok je Crvena zvezda pretrpela deseti poraz. Prvi na tabeli je izraelski Makabi sa samo jednim porazom i dve utakmice manje od rivala.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).