Bogdanovićeva osvojila bronzu u Moskvi

Reprezentativka Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović osvojila je bronzanu medalju u kategoriji do 49 kilograma na Grand priju u Moskvi.
Reprezentativka Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović osvojila je bronzanu medalju u kategoriji do 49 kilograma na Grand priju u Moskvi.

Tijana je posle tri pobede u polufinalu poražena od Koreanke So Hui Kim 10:3, dok je pre toga savladala predstavnice Egipta, Francuske i Brazila.

"Prvi put učestvujem na Grand pri turniru i dala sam sve od sebe da osvojim ovu medalju. Naravno da sam razočarana i da mi je žao jer mi je cilj bio zlato. Nadam se da imam još šanse da se pokažem i da sakupim bodove na preostala tri Grand prija", rekla je 17-godišnja srpska tekvondistkinja.

Trener Dragan Jović istakao da je zadovoljan rezultatom, ali da je verovao da je Tijana mogla do zlatne medalje.

Dragan Jović iako zadovoljan rezultatom, veruje da je Tijana mogla do zlata.

"Bronza na njenom prvom Grand priju je zlata vredna. Nažalost, to nije dovoljno za direktan plasman na Olimpijske igre. Ostaju još dva Grand prija, kao i finalni u decembru, ali i ako se ne plasira direktno imamo Evropske kvalifikacije. Tijani je svakako mesto na OI, sa tek napunjenih 17 godina osvojila je zaista puno medalja", poručio je Jović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.