Đoković ne igra u Novom Sadu

Teniska reprezentacija Srbije suprotstaviće se selekciji Indije bez najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Teniska reprezentacija Srbije suprotstaviće se selekciji Indije bez najboljeg tenisera Novaka Đokovića.  Treći teniser sveta je odluku da ne igra u Novom Sadu objavio na svom zvaničnom sajtu.

Selektor Bogdan Obradović prethodno je rekao da će sutra objaviti konačan spisak igrača. Viktor Troicki, Ilija Bozoljac, Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić i Nikola Ćirić potvrđeni su članovi tima. Olakšavajuća okolnost za Srbiju jeste to što indijski dubl Maheš Bupati i Leander Paes neće igrati zbog povrede.

U petak i nedelju biće odigrana po dva singl meča, dok je subota rezervisana za dubl. Srpski teniseri pokušaće da odbrane prošlogodišnju titulu svetskih prvaka. (S.Z.)

  • Jan Chi

    03.03.2011 12:42
    razocaran sam
    Jeste da ne zivim u Novom Sadu, ali smatram da je razocaravajuce da najbolji teniseri Srbije: Novak, Ana i Jelena ne igraju u nasem lepom gradu. Zasluzili su Novosadjani da izbliza vide te nase slavne igrace, a oni odlucili da ne naastupaju. Toliko su se para nagledali, bili prvi ili pri vrhu najboljih tenisera sveta i jos uvek im je vaznije da igraju na drugim turnirima umesto za svoju zemlju. Siguran sam da bi u Beogradu sto posto igrali. Da sam ljut zbog toga, e JESAM.
  • Lalla

    02.03.2011 16:39
    Pa...
    Novkovic je SRPSKI igrac,tako pise svuda...nije igrac Srbije,e sada sto novce drzi po belom svetu i tamo placa porez?!?!?!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.