Jeremić predsednik Teniskog saveza?

Predsednik Teniskog saveza Srbije (TSS) Slobodan Živojinović podneo je ostavku koja će biti ozvaničena na vanrednoj Skupštini 24. novembra, prenose beogradski mediji.

Predsednik Teniskog saveza Srbije (TSS) Slobodan Živojinović podneo je ostavku koja će biti ozvaničena na vanrednoj Skupštini 24. novembra, prenose beogradski mediji.

Kako se navodi, Živojinović je kao formalni razlog povlačenja sa predsedničkog mesta naveo brojne obaveze koje ima u Međunarodnoj teniskoj federaciji (ITF), odnosno u Dejvis kup komitetu, čiji je član postao krajem septembra.

Kao jedini kandidat za novog predsednika spominje se ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić, koji je trenutno i na funkciji predsednika Unije teniskih profesionalaca.

  • Pilicka

    28.02.2012 20:57
    Nema tenisa bez Bobe
    Kad se Srbija izgovara u temi tennis-a , asocijacija do nedavno je bila Boba Zivoinovic i Monika Seles.Mislim do dolaska na vrh novih snaga , koji jos uvek grabe po putu uspeha i licnog ostvarenja.Na celu saveza bi svakako trebao da bude Zivoinovic , neko ko je proslavio Srbiju u tenisu , ko to sad kao svetski poznavalac radi sa ljubavlju...Sta ce nam rekreativci na celu saveza.A mlade snage , samo napred,oni imaju svoj put , aktivno ulazuci se u njega.VRATITI BOBU ZA PREDSEDNIKA...moto...Boba peva JA NEMAM DRUGI DOM , OSIM U SRCU TVOM...TENIS KAO NJEGOV ZIVOT
  • pitanjac

    11.11.2011 07:40
    sta Vuk ima od potrebnog znanja sem pokoje VIP ulaznice za poneki turnir....
  • Anthorax

    10.11.2011 09:21
    eh...
    ...voleo sam da gledam tenis jer sam bio pod utiskom da nema malverzacija, gluposti i drugih prljavshtina zbog kojih sam prestao da gledam domaci klupski fudbal,... da je to poslednja svetla tachka nasheg sporta u kojoj je chovek mogao da uzhiva, nada se (za razliku od fudbala - objektivno) i raduje pobedi. Sad se chini da ove hijene shto se otimaju o lesh drzhave koji je ostao iza 5. oktobra, nadjoshe ipak josh malo mesa koje ce da iskidaju, rashcherupaju i prozhderu, kako bi napunili svoje stomake i dzhepove. Ne mogu da nadjem vishe segment gde neki od nashih politichkih velikana nije pustio svoje pipke i rashirio kugu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.