Troicki bez borbe u 4. kolu Indijan velsa

Viktor Trocki se plasirao bez borbe u 4. kolo Indijan Velsa, dok je Janko Tipsarević zbog povrede predao meč.
Janko Tipsarević je eliminisan u 2. kolu turnira u Indijan Velsu pošto je zbog povrede morao da preda meč Holanđaninu Timu de Bakeru u trenutku kada je gubio 3:2 u prvom setu.

S druge strane, Rus Nikolaj Davidenko se povukao sa turnira zbog povrede zgloba leve ruke, pa se Viktor Troicki bez borbe plasirao u 4. kolo. Pretpostavlja se da Davidenko već neko vreme vuče povredu, ili da je u pitanju čak bila i pogrešna dijagnoza pa je igrao i pobeđivao sa slomljenom šakom.

Večeras se za prolaz u 4. kolo bore još Novak Đoković protiv Filipa Kolšrajbera, dok se kod žena Jelena Janković u 3. kolu sastaje sa Sarom Erani.

Srpsko-kanadski par Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirao se u 2. kolo pošto je savladao američki dubl Butorac - Ram rezultatom 6:3, 6:4. S druge strane, Jelena Janković i Italijanka Tatjana Garbin nisu uspele da se plasiraju u 3. kolo jer su  izgubile od američko/kineskog dubla Metek-Sends Jan sa 2:1 (4:6, 6:4, 5:10).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.