Restoran morao da se izvini veganu jer su mu servirali pogrešan sladoled

Kori Pol Svabi je napravio incident u restoranu "Pizza Hut" nakon što su mu umesto veganskog sladoleda greškom servirali obični.
Restoran morao da se izvini veganu jer su mu servirali pogrešan sladoled
Foto: Pixabay
"Pojeo sam sladoled i onda shvatio da na ambalaži piše da u njemu ima mleka. Ljut sam, srce mi je slomljeno. Smatram da je ovo greška koja nije smela da se dogodi, mogao sam biti alergičan na mleko", rekao je Kori.
 
Kori je postao vegan jer, prema njegovim rečima, strastveno voli životinje. Napao je "Pizza Hut" rekavši da oni ne shvataju njegov životni stil dovoljno ozbiljno.
 
"Iako nisam već dugo vegan, ja sam jako strastven i ozbiljan u vezi sa tim", rekao je Kori.
 
Menadžer Pizza Huta mu je ponudio besplatan ručak, ali je Kori napustio objekat obećavši da više nikada neće kročiti u taj lanac restorana.
 
"Svi naši radnici su prošli edukacije i seminare o pravljenju hrane i korišćenju sastojaka, te nam je žao što se ovo ovako desilo. Preuzimamo punu krivicu za ovo što se desilo i potrudićemo se da se ne ponovi", rekao je menadžer "Pizza Huta".
  • Korto

    09.01.2019 11:26
    "Iako nisam već dugo vegan, ja sam jako strastven i ozbiljan u vezi sa tim"
    Od svih Turaka najgori je sveži Poturica.
  • Orwell Vegan

    08.01.2019 16:50
    Istina
    Ovo im nije trebalo, pre neki dan su pokrenuli vegansku pizzu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.