Šta znače vaši seksi snovi?

Često imate snove o seksu? I oni vas pomalo zbunjuju?
Često imate snove o seksu? I oni vas pomalo zbunjuju? Međutim, njihova učestalost i sadržaj nisu neuobičajena pojava i svaki od njih ima svoje jasne razloge.

Puni simbolizma, ukazuju na naše želje, planove i strahove.

Preljuba

Sanjati da vas partner vara je svakako uznemirujuće iskustvo, ali ono ne ukazuje da se prevara dešava i u stvarnosti. Najčešće je posledica emocionalne napuštenosti. Ako su se poslovne obaveze vašeg partnera nagomilale, pa on ima sve manje i manje vremena za vas,  san o njegovom neverstvu je očekivana posledica.

Seks u javnosti

Za seks u javnosti postoje dva tumačenja. Ako vam je u snu neprijatno, verovatno na javi strepite kako će prijatelji protumačiti neki vaš "neprimeren" postupak. Ukoliko uživate u seksu, onda podsvesno želite da se upustite u nova seksualna eksperimentisanja.

Seks "iznenađenja"

Šokirao vas je san sa najboljim prijateljem ili komšijom? Pitate se da li prema njima ne gajite skrivene emocije? Odgovor je ne. Seksualno iskustvo sa nekim ko vas u stavrnosti ne privlači govori o tome da vam se određena karakteristika te osobe  veoma dopada i da je potajno priželjkujte za sebe.

Potraga za idealnom lokacijom

San kako da partnerom tražite idealno mesto za seks ukazuje na nedostatak intimnosti sa njim i na potrebu da se vaša veza promeni. Ovaj san može da bude i znak vašeg straha zbog neizvesnosti vašeg odnosa ili zbog neusklađenih ciljeva sa partnerom.

Seks sa bivšim

Seks sa bivšim partnerom može da vas uznemiri, posebno ako  ste započeli novu vezu. Međutim, psiholozi tvrde da nema razloga da osećate krivicu. Ovaj san je posledica vašeg “odmeravanja" prednosti i mana  vašeg bivšeg i sadašnjeg partnera. Ako ste slobodni, dešavanja na snu vas podsećaju na nerašćićene odnose sa nekadašnjim partnerom.

Seks sa osobom istog pola

Žene češće od muškaraca sanjaju ovakve snove, i to zbog izražene želje da neko brine o njima i njihovim osećanjima.

Seks sa poznatom ličnošću

Sa ovakvim snovima “bori” se veliki broj ljudi. Oni nisu pokazatelj njihove zaljubljenosti u pripadnike šoubiznisa, već nedvosmisleno otkrivaju njihove želje da budu deo javnog života ili da se jednostavno osete posebnim.

Seks sa osobom skrivenog lica

Nikako ne možete da tokom sna saznate sa kime to zapravo imate seks. Ovako neobično seksualno iskustvo vam poručuje da želite da svi vaši skriveni talenti isplivaju na površinu.

"Zabranjen" seks

Posle sna o seksu sa partnerom vašeg najboljeg prijatelja, možete da se osećate kao da ste uradili najgoru stvar na svetu. Ne brinite, samo je vreme da u svoju svakodnevnicu unesete promene. Žudite za avanturom jer vam je rutina postala nepodnošljiva. Ovo, naravno, nije opravdanje da seks iz sna postana java, ali ne odustajte i isprobajte nove stvari.

Seks sa više osoba

Ukoliko ste sanjali seks sa više partnera, nešto u stavrnom životu vam nedostaje. Ako u snu dominiraju žene, nedostaje vam nežnosti, ako su muškarci preuzeli dominaciju, nedostaje vam fizičkog dodira, poput zagrljaja i držanja za ruke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.