Trećina udatih žena priznaje da je seks bio bolji sa bivšim

Iako su žene svesne toga da im je sa bivšima bio mnogo bolji seks, one uglavnom ne žale što im on nije postao životni partner, jer su za spružnika važniji kvaliteti poput vernosti, odanosti i očinske ljubavi.
Iako su žene svesne toga da im je sa bivšima bio mnogo bolji seks, one uglavnom ne žale što im on nije postao životni partner, jer su za spružnika važniji kvaliteti poput vernosti, odanosti i očinske ljubavi.

Kada se prisećaju svojih nekadašnjih romasi, žene su veoma nostalgične i oko 38 odsto njih svesno je činjenice da im je seks s bivšim bio bolji od onoga što u spavaćoj sobi dobijaju od sadašnjeg partnera. Kako pokazuju rezultati studije britanske kompanije LoveHoney, sprovedene na 1100 ljudi, isto to priznaje oko 29 odsto muškaraca.

- Žene se često ne udaju za muškarce s kojima su imale najbolji seks u svom životu. Motivi za stupanje u brak kod dama su razumni,  jer se one koncentrišu na odanost, vernost i potencijal muškarca da bude dobar otac – komentarisala je studiju poznata seksualna terapeutkinja i autorka brojnih knjiga, Trejsi Kok.

Ona objašnjava da pripadnice lepšeg pola nimalo ne žale zbog toga što im muškarci s kojima su se odlično slagali u krevetu nisu postali životni partneri, ali ipak im nedostaje taj dobar seksualni aspekt veze s njima. Rezultati ove studije pokazuju kako su žene postale otvorenije u priznavanju svog nezadovoljstva trenutnim seksualnim životom.

Oba pola su priznala kako je njihov seksualni život postao kvalitetniji s vremenom. To pokazuje u podatak da tek oko 7 odsto ispitanika oba pola kao najboljeg ljubavnika u svom životu smatra svoju prvu ljubav, a za više od 90 odsto njih seks za jednu noć nije ni približno tako dobro iskustvo kao seks sa stalnim partnerom.

Oko 26 odsto muškaraca volelo bi da u seksu isprobaju nešto što dosad nisu, dok su žene još uvek pomalo konzervativne i isto priželjkuje njih 17 odsto. Seks-igračke takođe su primamljivije muškarcima nego ženama, ali se ipak sve više parova odvažuje na korišćenje takvih pomagala, sa namerom da obogate svoj ljubavni život.

  • milos

    24.09.2012 13:57
    Trecina priznaje, a dve trecine ne priznaje:))
  • 23.09.2012 21:43
    Stare cipele su udobnije od novih, dok se nove ne razgaze ;-)
  • Osmi sekretar SKOJA

    23.09.2012 14:02
    Jesu li bila bolja vremena ili smo bili bolji mi
    I trecina ozenjenih priznaje da je seks sa bivsim ljubavima bio bolji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.