Prešao 8.000 kilometara tražeći devojku svog života

Jedan zaljubljeni Kanađanin odlučio je da pronađe devojku u koju se zaljubio do ušiju i to poto je sa njom razgovarao samo dva minuta. Zbog irske lepotice koju je upoznao prošle godine u Enistimonu, zubar Sandi Kroker dosad je prešao 8.000 kilometara.
Jedan zaljubljeni Kanađanin odlučio je da pronađe devojku u koju se zaljubio do ušiju i to poto je sa njom razgovarao samo dva minuta. Zbog irske lepotice koju je upoznao prošle godine u Enistimonu, zubar Sandi Kroker dosad je prešao 8.000 kilometara.

"Stali smo u Enistimonu kako bismo pojeli nešto. Primetio sam je u restoranu, bila je na odlasku i morao sam nešto da joj kažem. Pitao sam je u kojem se smeru nalaze Stene Mohera. Tog dana sam odlazio iz Irske pa mi nije baš imalo smisla da je pozovem na sastanak. Pošto je otišla, shvatio sam da sam pogrešio. Sve što sad želim jeste da je pronađem", kaže ovaj mladić.

Kada se vratio u Kanadu, Sandi nije mogao da prestane da razmišlja o crvenokosoj lepotici. Zato je prošlog meseca odlučio da se vrati u Irsku i tu provede mesec dana intenzivno tragajući za njom.

"Ako nam je suđeno, siguran sam da ću je pronaći", tvrdi Sandi, koji je svoje podatke, u slučaju da mu se devojka javi, ostavio na sajtu "Travel-bug-4u".

  • Filip

    29.09.2012 00:08
    E ljudi tamo stvarno imaju para da rade mnogo ludje stvari, i da avionsku kartu plaćaju 5x više da bi se vozili prvom klasom i mogli da obore sedište skroz i jedu malo raznovrsniju hranu.
  • Velja

    25.09.2012 11:09
    Da ti kaže oženjen čovek nešto
    E moja budalo
  • Dule

    25.09.2012 09:40
    Mozak funkcionise od rodjenja bez pauze 24 sata svaki dan, i dok spavamo, radimo, ucimo, blejimo, i tako sve dok se ne zaljubis!
    Nek ti je sa srecom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.