Seks sa kolegom, da ili ne?

Prema istraživanju koje je sproveo "Haston Kronikl" pokazalo se da je iznenađujući broj zaposlenih koji su priznali ne samo flertovanje s kolegom, već i da su su tu vezu konzumirali upravo na radnom mestu.
Prema istraživanju koje je sproveo "Haston Kronikl" pokazalo se da je iznenađujući broj zaposlenih koji su priznali ne samo flertovanje s kolegom, već i da su su tu vezu konzumirali upravo na radnom mestu.

Naime, studija donosi podatak kako gotovo četvrtina zaposlenih, njih 22 odsto, priznaje maštanje o vrućem i uzbudljivom seksu na radnom mestu. Gotovo polovina ispitanika, njih 41 odsto, reklo je kako sumnja da su neke od njihovih kolega upražnjavali seks na poslu.

U anketi je učestvovalo više od hiljadu anonimnih radnika, a studiju je sprovela internet stranica Glasdor, namenjena traženju posla. Trideset i sedam odsto učesnika u istraživanju je priznalo kako su u nekom trenutku bili u romantičnoj vezi s kolegom, a više od polovine kaže kako ne vide ništa loše u ljubavnim vezama ljudi koji rade zajedno, piše "Dejli Mejl".

Međutim, veliki broj ispitanih priznaje kako veza s kolegom ipak nije tako dobra ideja, jer ukoliko dođe do raskida tenzija raste, a krajnji rezultat je velika neugodnost na poslu.

Stručnjaci pak kažu kako ljubavne veze na poslu nisu ništa neočekivano s obzirom na količinu vremena koju provodimo na poslu. Portparolka Rasti Ruef kaže: "Ne osećajte se loše ako se zaljubite na poslu. Vaš poslodavac se trudio da zaposli ljude koji dele iste vrednosti, principe, radnu etiku, veštine i obrazovanje. Osim toga, kolege dnevno provedu od 8 do 12 sati zajedno. Stoga romansa na poslu nije ništa neobično. Međutim, ako se ta romansa pretvori u vezu, budite oprezni i nemojte svima govoriti da ste zajedno sve dok niste sigurni da je to veza na duge staze".

  • palamudin dostojanski

    15.03.2013 07:50
    sigurnost
    bolje ne...osim ako ne radite u nekoj ogromnoj firmi sa mnogo ljudi, pa to bude neko iz skroz drugog sektora...za svaki slucaj
  • Steva

    03.03.2013 13:48
    Pitanje da ili ne,je suvišno.Jedino ispravno je,OBAVEZNO!
  • svakako

    03.03.2013 10:59
    Samo napred! U nasem vremenu se poslovi toliko cesto menjaju danas radite zajedno a sutra ko zna. Bitno je smanjena mogucnost vecih neprijatnosti kad jedno promeni firmu sto se gotovo uvek desi. Steta je propustiti zanimljivu osobu zbog toga "sta ce reci kolege" koje to ubrzo nece biti a prava osoba ostaje zauvek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.