U porastu fleksi seksualnost

U porastu je takozvana fleksi seksualnost. Naime, sve više žena upušta se u seksualne eksperimente s drugim ženama.
U porastu je takozvana fleksi seksualnost. Naime, sve više žena upušta se u seksualne eksperimente s drugim ženama.

To pokazuju rezultati najvećeg i respektabilnog seksualnog istraživanja "The National Survey of Sexual Attitudes and Lifestyles". Ono je otkrilo kako žene postaju sve pustolovnije, bolje su edukovane o seksu i manje se boje da eksperimentišu.

Naime, dok je 1990. samo četiri odsto žena tvrdilo kako je eksperimentsalo u seksu s drugom ženom, a dva odsto od njih je otkrilo kako je imalo i genitalni kontakt, dvdeset godina nakon toga statistika je znatno drugačija.

U 2010. 16 odsto žena otkrilo je da je imalo iskustava s drugom ženom, a osam odsto njih kaže kako je to podrazumevalo i seks.

Kod muškaraca je situacija drugačija.

Naime, šest odsto muškaraca je još 1990. priznalo jkako su imali intimno iskustvo s muškarcem, od čega je četiri odsto njih išlo do kraja u seksualnom kontaktu. Dvdeset godina kasnije procenat muškaraca koji su imali seksualno iskustvo s drugim muškarcem porastao je za samo jedan odsto.

  • 02.12.2013 09:43
    Bitno je ko bi se s kim kre*nuo? To je važnije nego što su nam mladi neobrazovani, nezaposleni i primitivni, što se u Srbiji umire od gladi, što se čerupa gore nego u vreme Miloševića? Gade mi se svi ti bogomoljci što tako brinu o porodici i tradicionalnim vrednostima jer su najveći ološ koji olajava sve okolo, a sebe i svoju bruku ne vidi. Živimo kao i srednjem veku gde vlada sila i većina. Nikad kod nas demokratije koja se meri po pažnji i brizi za manjine, nemoćne i slabije. BTW, sramota me što živim u ovoj zemlji punoj primitivaca i latentnih homoseksualaca. Priznajte to sebi i prestanite da se iživljavate na ostatku sveta.
  • 29.11.2013 16:17
    ma vazi
    A ti bitango verujem da vec danas nisi pogledao porno film sa dve zene kako se ljube i sl. Lazni moralisti na svakom cosku u nasoj zemlji.
  • tbd

    29.11.2013 14:24
    bljak
    bitange

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.