Nije šala: Otvorena škola za sponzoruše

Svaka žena koja želi naučiti kako biti idealna 'sponzoruša' i uloviti bogatog muškarca, moći će od sada upisati i školu u kojoj će je to naučiti.
Svaka žena koja želi naučiti kako biti idealna 'sponzoruša' i uloviti bogatog muškarca, moći će od sada upisati i školu u kojoj će je to naučiti.

Karla i Alan

Na žalost po ovdašnje potencijalne sponzoruše, ova škola nalazi se u Njujorku.

Školu je otvorila 37-godišnja Karla Abonia, profesionalna sponzoruša, koja je zahvaljujući posebnim veštinama proputovala ceo svet i dobila gomilu skupih poklona od muškaraca s kojima se viđala. Muškarci joj jednostavno nisu mogli odoleti, a za britanski "Mirror" priznala je da takve veze nisu uvek jednostavne.

Zato je Karla odlučila udružiti snage sa svojim sponzorom Alanom Šnajderom pa je otvorila školu za sponzoruše - "Sugar Daddy University". U toj školi žene će učiti kako da postanu vrhunske zavodnice, a glavne teme su seksualnost, razumevanje, velikodušnost i privlačnost.

Ambiciozni par unajmio je i plastične hirurge, stručnjake za veze, kao i finansijske stručnjake koji će držati predavanja.

  • DB

    22.06.2014 08:44
    sta reci nego BRAVO
  • pera

    22.06.2014 08:00
    @ja
    Pa ne zaposljava te diploma, nego znanje. Kad budes zavrsila skolu za sponzoruse na isti nacin, onda ces da kukas da i pored njihove diplome ne mozes da nadjes sponora.
  • ja

    21.06.2014 21:27
    Kad vec sa diplomom jednog od najtezih fakulteta ne mogu da se zaposlim jer nemam vezu, a izgledam veoma zadovoljavajuce, da je ovde otvorena skola, odmah bih je upisala. Jbg!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.