Ovu hranu treba izbegavati pre seksa

Da li ste znali da postoji hrana koju treba izbegavati pre odnosa? Obratite pažnju na sledeće namirnice koje je bolje da izbegnete pre seksa kako biste sprečili eventualne nezgode.
Da li ste znali da postoji hrana koju treba izbegavati pre odnosa? Obratite pažnju na sledeće namirnice koje je bolje da izbegnete pre seksa kako biste sprečili eventualne nezgode.

1. Crveno meso

Iznenađujuće je da crveno meso treba izbegavati, pre svega jer većina večera na koje odete sadrži meso na meniju. Razlog zbog koga ga treba izbegavati je taj što može teško da vam padne pa da se osećate sporo i pospano kasnije, što nije nimalo seksi kada ste na sastanku. Potrudite se da večera na koju odete sa partnerom bude što laganija.

2. Kačkavalj

Kačkavalj je još jedna naizgled bezazlena namirnica koju treba izbeći pre seksa. Iako je veoma ukusan i daje bolji ukus hrani, može biti neprijatnog mirisa, koji se zadržava dugo nakon što ga pojedemo.

3. Pasulj

Ne zovu ga za džabe muzikalnom hranom i nije iznenađujuće zašto ga treba izbegavati pre seksa. On je odličan za vaše zdravlje i snabdeva vas vlaknima i proteinima, međutim, on takođe sadrži i vrstu šećera koja nije laka za varenje, što izaziva gasove.

4. Brokoli

On je odlična hrana za zdravu dijetu, ali ne tako dobra ukoliko želite da budete intimni sa partnerom. Zapravo, brokoli, prokelj i karfiol treba izbegavati pre bilo kog sastanka jer kao i pasulj sadrže šećer koji se teško vari.

5. Veštački zaslađivači

Oni su odlični kada pokušavamo da smanjimo unos slatkiša i slatkih pića, ali mogu imati ne tako seksi efekte. Veštačke zaslađivače ili hranu sa manitolom, sorbitolom ili ksilitolom treba izbegavati pre seksa jer mogu izazvati nadimanje i gasove.

6. Luk

Većina jela je boljeg ukusa kada ima luk u sebi, međutim on izaziva neprijatan zadah i nadimanje pa ga zato treba izbegavati.

7. Žvaka

Iako žvaka zapravo nije hrana, dok je žvaćete uzimate dosta vazduha koji dovodi do nadimanja i neprijatnih gasova. Takođe, ukoliko žvaćete žvaku bez šećera, ona verovatno sadrži veštački zaslađivač, a već smo pomenuli da ih treba izbegavati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.