Varaju na sniženjima i onlajn

Amazon sajt u Velikoj Britaniji rešio je da se malo poigra poverenjem svojih kupaca.
Za kutiju Lego Duplo kocki napisali su da košta 19,95 funti i da je cena za 6,51 funtu niža od preporučene maloprodajne cene koja bi trebalo da iznosi 26,46 funti. Međutim, preporučena maloprodajna cena nije ta koju je Amazon napisao, već 20,99 funti, što znači da ušteda i nije preterano velika.
 
Za TV uređaj od 499 funti, Amazon nudi uštedu od 301 funtu, a ona je zapravo 150 funti.
 
Za Apple pametni sat od 317 funti, Amazon je tvrdio da će kupci uštedeti 22 funte, a ušteda u stvari i ne postoji jer je cena za 18 funti veća od preporučene maloprodajne cene koja iznosi 299 funti.
 
Kada je britanski "Sun" kontaktirao šefove u ovoj firmi, Amazon je ispravio preporučene maloprodajne cene. Takođe, kompanija je saopštila da zajedno sa proizvođačima radi na tome da omogući kupcima sve dodatne informacije, kao i informacije u vezi sa preporučenim maloprodajnim cenama.
  • Iskusan

    20.07.2016 14:27
    Za Ebay sam siguran da radi povrat novca, u slučaju da vas trgovac prevari.
    Za AliExpress sam siguran da ima neke stvari jeftinije od Ebay-a, kad je elektronika u pitanju.
    Takođe sam siguran da ove godine šalju brže pošiljke od Ebay-a, sa severa Kine mi stižu za 12-15 dana, što je nezamislivo brzo. Partija i dogovor su čudo. Svaki dolar je bitan za vojsku.
    Posle partijskog sastanka, kada im se objasne stvari, braća poštari stvaraju čuda!
    Živeo komunizam!
    Čemu se onda patiti sa Amazonom, koji vas uslovljava sa minimumom od beše li 30 dolara da bi ste imali besplatno slanje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin