Paliću nagrada za najbolju turističku destinaciju

Svetska federacija novinara i pisaca u turizmu "Fižet" dodelila je nagradu "Zlatna jabuka" Moskvi i Paliću, saopšteno je nakon sednice borda direktora ovog svetskog udruženja održanog na Paliću.
Svetska federacija novinara i pisaca u turizmu "Fižet" dodelila je nagradu "Zlatna jabuka" Moskvi i Paliću, saopšteno je nakon sednice borda direktora ovog svetskog udruženja održanog na Paliću.

Kako se navodi, ovo prestižno priznanje prvi put je dobila neka turistička destinacija u Srbiji, a Svetska federacija novinara i pisaca u turizmu je, kako se navodi, "prepoznala prirodno, kulturno i istorijsko nasleđe destinacije Palić, koja ove godine obeležava 170 godina turističke tradicije".

Godine 1970. Fižet je ustanovio visoko priznanje - nagradu "Zlatna jabuka" koja je ekvivalent Oskaru. Ova nagrada se dodeljuje svake godine izuzetnim turističkim destinacijama. Nagradu su, između ostalih, dobili Opatija, Krakov, Antalija, Brno, Šarm el Šeik, Sarajevo, Dubrovnik i mnogi drugi.

  • 18.05.2015 06:30
    Palić ima ogroman potencijal, ali naša urođena skrnavost, nemar i nebriga su doveli dotle da u vodu ne smeš ući ukoliko ne želiš da pokupiš gadnu boleštinu. Nisam znala da i za to može da se dobije nagrada.
  • novosađanin

    16.05.2015 03:59
    nagradu
    Sve članove žirija kolektivno dovesti na kupanje u zelenoj vodi na devojačkom štrandu. I to, preko vikenda, da vide kome su dodelili nagradu.
  • ta nije

    15.05.2015 16:59
    valjda?
    i obicna bara moze kulturno da se pokaze,bre

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja